Welkom op de webpagina met persbestanden van UCOS. Alle bestanden die je kan downloaden vanaf deze pagina mogen gepubliceerd worden. Bij foto’s en visuals verwachten we dat er duidelijk een bijschrift staat met ‘Foto: Universitair Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking’ tenzij in de naam van het fotobestand een andere rechtmatige eigenaar vermeld staat.

Meer informatie over UCOS, CHanGE (Campaign for sexual Health and Gender Equality) en andere campagnes kan je hier vinden:

Missie & visie UCOS
CHanGE & onze CHanGEmakers
SexWorks!?

Niet de info gevonden die je nodig hebt? Contacteer onze communicatiemedewerker Eline Andries door een mail te sturen naar eline.andries@ucos.be of te bellen naar 02 614 81 63.

SexWorks!? – Reframing Prostitution

SexWorks!? (27 nov – 17 dec) is een festival in de Ravensteingalerij met verhalen en getuigenissen van sekswerkers en hulpverleners over de diverse realiteiten, noden en stigma’s die er leven rond sekswerk. Aan de hand van een pop-up expositie, poëzie, een debat, filmavond en praatcafé, wordt een genuanceerd beeld van sekswerk geschetst in Oeganda, India, Cuba en België.

Inspiratie voor SexWorks!? komt uit de reizen die twaalf CHanGEmakers afgelopen zomer voor UCOS maakten om onderzoek te voeren naar organisaties die werken rond gendergelijkheid en rechtvaardige toegang tot seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Met een bagage vol verhalen over krachtdadige initiatieven en persoonlijke getuigenissen uit Oeganda, India en Cuba, leggen de CHanGEmakers nu linken met de context in België om zo diverse realiteiten te portretteren en taboes rond sekswerk te doorbreken.

PROGRAMMA

//27 nov-17 dec//Doorlopende pop-up expositie//

//27 nov//Openingsavond met Poetry Slam//

//3 dec//Debat ‘De vele gezichten van sekswerk’//

//11 dec//Filmavond en gesprek over sex trafficking//

//17 dec//Praatcafé met getuigenis van sekswerker//

DOCUMENTEN SEXWORKS!?

Persbericht SexWorks!?
Printversie persbericht SexWorks!?
Brochure SexWorks!?

INTERVIEWS SEXWORKS!?

Interviews kunnen op voorhand vastgelegd worden door contact op te nemen met Bram Cleys: bram.cleys@ucos.be – 02 614 82 65 – 0477/73.56.34. Interviewees aanspreken ter plaatse tijdens het festival in de Ravensteingalerij kan natuurlijk ook.

VISUALS SEXWORKS!?

FOTO’S SEXWORKS!?

LOGO’S UCOS & CHanGE

Logo’s RGB (online)

Logo’s CMYK (print)

CONTACT