Activiteiten voor studenten

Vertrek je binnenkort in het kader van je opleiding naar het Zuiden? Kijk je vol verwachting uit naar wonen en werken in een land met een andere cultuur, taal en geschiedenis? Schrijf je in voor één van onze voorbereidingsdagen of debriefings!

Wil je goed ingelicht naar het Zuiden vertrekken en zoek je praktische informatie over je gastland? Of ben je geïnteresseerd in boeiende artikels en evenementen over het Zuiden? Bekijk ons digitaal platform Library en maak een eigen account aan!

Heb je interesse in de wereldwijde strijd voor gendergelijkheid en seksuele rechten? Of wil je zelf in actie komen voor een gendergelijke wereld? Maak kennis met CHanGE en word zelf een van onze CHanGEmakers!

Aanbod voor medewerkers hoger onderwijs

Ben je een docent of medewerker internationalisering in een instelling van het Vlaamse hoger onderwijs en zoek je informatie over de omkadering van Noord-Zuidmobiliteit of over andere vormingen voor studenten? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod via onderstaande thema’s.

We organiseren eveneens seminaries, lezingen, debatten en werksessies op maat voor medewerkers hoger onderwijs om inzichten en tools inzake wereldburgerschap en Noord-Zuidmobiliteit aan te reiken. Hiermee kan je aan de slag om de kwaliteit van de Noord-Zuidmobiliteit te verbeteren en de Noord-Zuidproblematiek aan bod te brengen binnen je instelling.

This post is also available in: EN