AANBOD VOOR MEDEWERKERS HOGER ONDERWIJS
EN STUDENTEN

Ben je een docent of medewerker internationalisering in een instelling van het Vlaamse hoger onderwijs en zoek je informatie over de omkadering van Noord-Zuidmobiliteit of over andere vormingen voor studenten? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod via onderstaande thema’s.

Vertrek jij binnenkort als student naar het buitenland? Neem dan eens een kijkje naar ons aanbod voor een voorbereidingsdag ‘Naar het Zuiden of voor een debriefing na je terugkomst. Eerder op zoek naar informatie over een bepaald land of thema? Snuister door onze library met interessante artikels, landenfiches en lees- en kijktips. Meer geïnteresseerd in gendergelijkheid en seksuele en reproductieve rechten? Ga dan zeker eens kijken op onze CHanGE-pagina.

We organiseren eveneens seminaries, lezingen, debatten en werksessies op maat voor medewerkers hoger onderwijs om inzichten en tools inzake wereldburgerschap en Noord-Zuidmobiliteit aan te reiken. Hiermee kan je aan de slag om de kwaliteit van de Noord-Zuidmobiliteit te verbeteren en de Noord-Zuidproblematiek aan bod te brengen binnen je instelling.

This post is also available in: EN