Na vijf jaar onderzoeksreizen naar het buitenland door Vlaamse jongeren, hield het project CHanGE, de Campaign on sexual Health and Gender Equality, een dag van reflectie, viering en tentoonstelling. Op 11 november 2021 werden de Belgische campagnes die voortkwamen uit de onderzoeksreizen, en de intersectionele thema’s die ze belichtten nog eens in de schijnwerpers geplaatst.

Sinds 2017 hebben interviews, ontmoetingen en belevingen met buitenlandse organisaties en activisten aanleiding gegeven tot Belgische campagnes rond period poverty, sekswerk, LGBT+-migratie, genderbinariteit, en inclusieve gezondheidszorg.
Verschillende sprekers en ex-CHanGEmakers gaven tijdens dit evenement talks over hun huidige projecten en ondernemingen binnen het veld van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (de sprekers, hun onderwerpen en bezigheden kun je nog altijd nalezen in het Facebookevent).

Kers op de taart was de Europese GENE-award die UCOS toegekend werd in 2020, als erkenning voor de kwaliteitsvolle ondersteuning voor global education. Lees hier meer over de prijs die UCOS won.