Ik heb me ingeschreven voor een voorbereidingsdag, maar deze valt na de deadline van de VLIR-UOS reisbeurs. Kom ik dan nog in aanmerking voor het aanvragen van deze beurs?

De regelgeving hieromtrent is per onderwijsinstelling anders, dus neem zeker eerst contact op met de dienst internationalisering van je onderwijsinstelling om na te gaan of je nog in aanmerking komt. Daarnaast kan je zeker al je bevestiging van inschrijving aan een voorbereidingsdag toevoegen aan je dossier, met de melding dat je het certificaat van deelname achteraf zal bijvoegen.

Ik nam deel aan een voorbereidingsdag en heb het evaluatieformulier ingevuld, maar heb nog geen certificaat van deelname ontvangen.

Kijk eerst en vooral na of je dezelfde mailbox opent waarmee je je voor de voorbereidingsdag ingeschreven hebt (persoonlijk e-mailadres of e-mailadres van je onderwijsinstelling). Vind je daar nog niets, kijk dan zeker ook in je spamfolder. Heb je nog steeds niets ontvangen, stuur dan een mail naar vorming@ucos.be.

Hoe ontvang ik een certificaat van deelname?

Na het volgen van een voorbereidingsdag krijg je een kort evaluatieformulier toegestuurd op het e-mailadres van je inschrijving. Zodra je het evaluatieformulier hebt ingevuld, ontvang je het certificaat van deelname in je mailbox.

Mijn onderwijsinstellingen biedt geen debriefing aan, of ik kan geen debriefing volgen, kom ik nog in aanmerking voor het certificaat van deelname?

Ja, je certificaat van deelname, noodzakelijk om VLIR-UOS beurzen aan te vragen, krijg je na het volgen van de voorbereidingsdag.