In een notendop

Om leiding te geven aan een klein team van jonge, gedreven medewerkers zoekt UCOS een nieuwe directeur. Diens kernopdracht is het structureren van de educatieve werking, het coachen en aansturen van de medewerkers en het instaan voor een vlotte wisselwerking met de raad van bestuur.

UCOS heeft een lange traditie in het voeren van dialoog over internationale samenwerking en solidariteit, globale rechtvaardigheid en wereldburgerschap. Om haar missie en doelstellingen te realiseren is UCOS een wendbare en dynamische organisatie. Heb je ervaring als leidinggevende en trekt de context van het hoger onderwijs jou aan, dan ben je misschien wel de directeur die we graag verwelkomen.

Geïnteresseerd? Download hier de vacature.

Hoe solliciteer je?

» Stuur je motivatiebrief en CV met als onderwerp ‘Vacature Directeur UCOS [je naam]’ via anke.versaen@ucos.be (bestuurslid UCOS vzw).
» Geselecteerde kandidaten worden via mail uitgenodigd voor een schriftelijke proef en een mondeling gesprek.
» De deadline voor aanmeldingen is 29/09/2023.
» Voor meer informatie over de functie, mail gerust naar Anke Versaen (anke.versaen@ucos.be). Via deze weg kan je ook telefonisch contact vragen.
» Indien je redelijke aanpassing nodig hebt om te kunnen solliciteren voor deze functie, mag je een mailtje sturen naar contact@ucos.be zodat een handicap of chronische ziekte geen hindernis vormt om te solliciteren voor deze functie.