11.11.11-campagne voor een rechtvaardig migratiebeleid

Op zaterdag 22 september is het zover! 11.11.11 lanceert zijn campagne #AllemaalMensen in de Bijloke in Gent. Ben jij klaar voor een avond vol straffe sprekers, pakkende getuigenissen, inspirerende vrijwilligers en uiteraard veel campagneplannen?

11.11.11 strijdt tegen onrecht en voor duurzame verandering. Vorig jaar stond de campagne in het teken van migratie en vluchtelingen. Ook dit jaar, in 2018, heeft het thema een centrale plaats in de campagne. Samen met 11.11.11 vraagt UCOS een rechtvaardig migratiebeleid dat de grondoorzaken van migratie aanpakt, maar ook veilige en legale migratieroutes aanbiedt. Kortom, een beleid dat niet hervalt in een wij-zij-verhaal, maar gebaseerd is op correcte feiten en cijfers. Een beleid dat verbindt.

Ook jij kan deel uitmaken van deze verbindende campagne door zelf een actie op poten te zetten. Op de website van 11.11.11 kan je alvast inspiratie opdoen voor je campagne, kan je campagnemateriaal downloaden en verhalen uit het veld beluisteren. Heb je zin om mee je schouders te zetten onder deze campagne en te pleiten voor een rechtvaardig asielbeleid? Laat ons dan alvast samen de kick-off van de campagne vieren op zaterdag 22 september in De Bijloke in Gent!

Praktisch

//Waar// Muziekcentrum De Bijloke, Gent
//Wanneer// Zaterdag 22 september, 16u00 – 18u00
//Inschrijven// Doe je hier!

Programma

//16u00// Welkom door Bogdan Vanden Berghe, directeur 11.11.11

//16u20// Woord wordt gegeven aan interessante sprekers: Dirk Geldhof (UA), Mohamed El Bachiri (auteur ‘Een Jihad van liefde), Yasmien Naciri (auteur ‘Wij nemen het heft in handen’), Karine Claassen (moderator, VRT)

//18u00// Achteraf is er een lekker hapje en drankje voorzien en kan je een bezoekje brengen aan de fototentoonstelling ‘Inside Lucha’ (DRC) van gerenommeerd fotograaf Thomas de Wouters

//19u30// Optreden van Marhaba, georganiseerd door het Masereelfonds