Zaterdag 7 december @ Beurscafé, Brussel

ReDefine is het afsluitende evenement van de Come In Out-campagne. Tijdens deze avond geven we artiesten een podium om samen met het publiek persoonlijke reflecties te maken over thema’s als seksuele oriëntatie en genderidentiteit binnen een migratiecontext.

De avond begint met een terugblik op de onderzoeksreizen van de CHanGEmakers die deze zomer naar Libanon, Oeganda en Marokko trokken. Vanuit de verhalen die ze daar bijeen sprokkelden over straffe individuen en organisaties die strijden voor de rechten van LGBT+-migranten, ontsprong hun Come In Out-campagne.

Met thema’s zoals queerness, seksualiteit en genderidentiteit prikkelen verschillende artiesten het publiek om mee te reflecteren over LGBT+-migratie. Een goed feestje om de Come In Out-campagne mee te beëindigen mag natuurlijk niet ontbreken. Dans met ons mee op de opzwepende beats van DJ Rokia Bamba om samen de campagne feestelijk af te sluiten.

Line-up

// CHanGEmakers aan het woord //

// Dena Vahdani // Stand-up Comedy //

// ILA // Indie Rock //

// Rokia Bamba // DJ-set //

PRAKTISCH

» Zaterdag 7 december
» 19u30 – 00u00
» Beurscafé, Auguste Ortsstraat 20/28, 1000 Brussel
» Bereikbaarheid? Het Beurscafé ligt op 5 min. wandelen van het station Brussel Centraal en is bereikbaar met tram 3, 4 en 32 en bus 46 en 86 (halte: Beurs). Klik hier om jouw beste reisroute te vinden via google maps.

COME IN OUT?

Come In Out is een campagne van 12 jongeren (CHanGEmakers) die voor UCOS onderzoek voerden in Oeganda, Marokko en Libanon. Met een busje reizen ze vanaf 14 november een maand door België om meer aandacht te eisen voor de complexe en dappere verhalen van LGBT+-migranten.