WAAR?

Via deze pagina kan je inschrijven voor de voorbereidingsdagen en debriefings die UCOS organiseert in samenwerking met Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Arteveldehogeschool, Erasmushogeschool Brussel, Hogere Zeevaartschool, Hogeschool Gent, Howest, Karel de Grote Hogeschool, LUCA School of Arts, KU Leuven, Hogeschool PXL, Thomas More Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, UHasselt, VIVES, Vrije Universiteit Brussel.

Wanneer?

Hieronder vind je de kalender met de voorbereidingsdagen en debriefings van dit academiejaar. Studenten van elke deelnemende instelling kunnen vrij kiezen op welke datum en locatie ze de vorming volgen. Een student van VUB kan bijvoorbeeld inschrijven op een vorming die plaatsvindt aan de HoGent, of omgekeerd. Er is een maximum van 10 deelnemers voor de digitale voorbereidingsdagen.

De digitale voorbereidingsdagen vinden plaats van 09u30 tot 13u00, met bijkomend voor- en natraject.

BELANGRIJK: mocht je verhinderd zijn, schrijf je uit via deze pagina. Indien minder dan 48 uur op voorhand, gelieve ook sebastian.vanhoeck@ucos.be te verwittigen, zo niet kan je onderwijsinstelling je afwezigheid aanrekenen.

Voor alle verdere vragen consulteer je best eerst de FAQ. Indien je vraag hier niet wordt beantwoord, contacteer dan sebastian.vanhoeck@ucos.be.