In een notendop

UCOS verwelkomt graag een Projectmedewerker gendergelijkheid en seksuele gezondheid. We rekenen op onze nieuwe collega om de laatste periode van ons CHanGE-project te begeleiden en ondersteunen, en om mee te werken aan de  ontwikkeling van een nieuw studentenproject rond gendergelijkheid en seksuele gezondheid, dat we willen opstarten in 2024. We zijn op zoek naar een gedreven persoon die kennis heeft van projectcoördinatie, die kritische standpunten durft innemen en die graag werkt met studenten. Daarnaast zou onze nieuwe collega ook een belangrijke rol spelen in de algemene ontwikkeling van onze organisatie  en de voortdurende veranderingsprocessen die daarvoor nodig zijn.  Gezien de grote meerwaarde van persoonlijke ervaringsdeskundigheid bij het werken rond deze thematieken willen we vooral ervaringsdeskundigen aanmoedigen om te solliciteren op deze positie.

Geïnteresseerd? Download hier de vacature.

Hoe solliciteer je?

» Stuur je motivatiebrief en CV met als onderwerp ‘Vacature Projectmedewerker gendergelijkheid en seksuele gezondheid [je naam]’ t.a.v. Bert De Bisschop via contact@ucos.be.

» Geselecteerde kandidaten worden via mail uitgenodigd voor:

    • Ronde 1: een schriftelijke proef op 25/05 (indiening op 26/05)
    • Ronde 2: een mondeling gesprek op 01/06 of 02/06.

»  De deadline voor aanmeldingen is 21/05/2023 om 23u59.

» Voor meer informatie over de functie mail of bel gerust naar Bert De Bisschop (bert.debisschop@ucos.be, 02 614 81 65).

» Indien je redelijke aanpassing nodig hebt om te kunnen solliciteren voor deze functie, mag je een mailtje sturen naar contact@ucos.be zodat een handicap of chronische ziekte geen hindernis vormt om te solliciteren voor deze functie.