Hoe was jouw verblijf in het Zuiden? Bezorg ons je beste foto’s!


Volgde je onlangs een voorbereidingsdag ‘Naar het Zuiden’ bij UCOS? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk ondertussen al vertrokken naar jouw gastland of misschien ben je zelfs al, na een onvergetelijk avontuur, terug op Belgische bodem? In beide gevallen zijn we van één ding vrij zeker: jouw fototoestel en computer bulken intussen van heel wat interessante foto’s over jouw gastland of stageplaats! En daar zijn wij, UCOS, heel erg benieuwd naar!

Wil je graag deze foto’s graag delen met anderen? Lees dan snel hieronder verder, wie weet haalt jouw foto wel de cover van onze nieuwe website of nieuwe brochures! 

UCOS wil graag je buitenlandervaringen zichtbaar maken. Je foto’s kunnen immers een enorme meerwaarde zijn voor medestudenten die in de toekomst naar jouw gastland vertrekken…

Onze beeldvorming over het Zuiden strookt niet altijd met de werkelijkheid. Dikwijls te negatief, maar soms ook overdreven positief of te toeristisch. Daarenboven ontstaan er veel stereotype beelden over de dagdagelijkse realiteit in deze landen. UCOS zoekt daarom kwaliteitsvolle foto’s die een uniek, origineel en realistisch beeld weergeven van het gastland en een verrijking kunnen vormen voor onze kennis over het Zuiden.

Daarnaast zijn we ook sterk geïnteresseerd in foto’s van jouw studie- of stageplaats. Werk(te) je als leerkracht in een lokaal schooltje? Liep je stage als verpleegkundige of arts in een ziekenhuis? Volg(de) je een technische stage in het Zuiden? Of droeg je je steentje bij in de sociale sector? Stuur ons jouw foto’s van op de werkvloer! Op die manier kunnen wij toekomstige stagiaires nog beter informeren over een toekomstige Zuid-ervaring!

Hoe bezorg je jouw foto’s?

Stuur ons maximum 10 van jouw beste en meest sprekende foto’s in JPG-formaat in de hoogst mogelijke kwaliteit naar maarten.de.ruyck@ucos.be . We zijn op zoek naar verschillende type foto’s, zoals portretten van alle lagen van de bevolking, straatbeelden, een beeldverslag over jouw stageplaats of een opvallende gebeurtenis, …. Foto’s inzenden kan tot 26 mei 2017.

Uiteraard behoud je je rechten op de foto en geef je enkel toestemming voor publicatie in onze communicatiekanalen. Indien nodig is het wel mogelijk dat je foto bijgeknipt wordt. Bij publicatie van je foto krijg je geen vergoeding, maar wel steeds een correcte naamsvermelding. En natuurlijk het feit dat jouw foto bij duizenden medestudenten verdeeld wordt…

Heb je nog bijkomende vragen? Stuur ons gerust een mailtje naar maarten.de.ruyck@ucos.be